Over Rob

[Wat is Lef]

 

Lef is Rob en Rob heeft lef. Rob heeft het leven lief, is sociaal, gedreven, enthousiast en heeft een passie voor sport. Een creatieve levensgenieter met een open mind. Nee, niet alles ging van een leien dakje, want niets menselijks is Rob vreemd, ook Rob liep tegen een flinke burn-out aan. Met hulp van een personal trainer, goede voeding en veel beweging is Rob er weer bovenop. Deze drie dingen en de combinatie ervan brachten Rob LEF. Letterlijk.

 

LEF staat voor optimaal bewegen, voedingsadvies en coaching. Voor iedereen.

 

Optimaal bewegen

 

Optimaal bewegen is goed voor je lijf. Door te sporten worden je gewrichten soepeler en je botten sterker. Het is  ook goed voor hart en bloedvaten. Tijdens het sporten maak je een gelukshormoon aan, dit gelukshormoon vermindert stress. Ook helpt het je gewicht op peil te houden. Toon lef en LEF brengt jou in beweging!

 

Voeding

 

Je lijf heeft voeding nodig, we vertellen vast niets nieuws. Het liefst uitgebalanceerde voeding passend bij je leefstijl en dan bedoelen we dus niet diëten. Vaak  eten we te veel of te weinig of op verkeerde momenten. Ook gebrek aan variatie in ons eetpatroon levert problemen op. Mensen denken vaak dat dikke mensen ongezonder zijn maar niets is minder waar: ongezond en onregelmatig eten is voor niemand goed! Nog zo'n fabeltje; eten na 8 uur 's avonds is slecht: het ligt er maar aan wat je eet. Toon lef en LEF helpt je met een gezonde leefstijl.

 

Coaching

 

Ieder mens is mooi. Uniek, met zijn eigen talenten en soms ook met zijn eigenaardigheden of problemen. In het geval van talenten zijn ze vaak overduidelijk en maken we er volop gebruik van. Soms ook liggen ze diep in ons verscholen en hebben we net even dat inzicht of dat ene zetje nodig om ze zichtbaar te maken en te ontwikkelen. Wanneer jij je hierin herkent, toon dan lef en praat erover met iemand die graag de tijd voor je neemt om je hierbij te helpen. Want werken aan je mentale topconditie hoort ook bij een gezonde leefstijl! Toon lef en LEF is er voor jou.

 

Meer weten? Toon lef en maak kennis met LEF!

Diploma

Fitvak A

Fitvak B

certificaat

Sport en Voeding

Paramedisch fitnesstrainer -onderste extremiteit.

Paramedisch fitnesstrainer -bovenste extremiteit.